Copyright © Martina's Look
Ontwerp: LisSyl


Elight IPL + RF

De Elight techniek (Ook bekend als Elos) laat de traditionele laser- en IPL systemen ver achter zich, door bipolaire radiofrequentie, IPL en externe koeling met elkaar te combineren.

Het werkt sneller. Er zijn dus minder behandelingen nodig, dus aanzienlijk voordeliger. En de resultaten zijn verbluffend.

U ziet net als bij IPL een flits, maar die dient slechts ter voorverwarming van de haar. Daarop volgt een stroompuls die de haar uitschakelt. De kans op snel resultaat is 80% hoger door de combinatie van licht en stroom. Verbranding van de huid komt zelden voor door de opwarming van de haar in fases (in tegenstelling tot IPL). En dat alles met een snelheid van maar liefst 7,5 cm2 per flits. De ervaring heeft geleerd dat ieder individu anders op de behandelingen kan reageren en elk lichaam de effectiviteit van Elight uiteindelijk zelf in het resultaat zal omzetten.

Een 100% resultaat kan helaas niet gegarandeerd worden aangezien het een levende materie betreft en de huid in staat is hele kleine, vaak voor het oog nauwelijks waarneembare, haren te stimuleren tot haargroei.

Ook kan het resultaat afwijken door: geslacht, familie of ras, gezicht of lichaam, ziekte of gezondheid en bepaald medicijngebruik.

Bij stoornissen van uw hormoonhuishouding veroorzaakt door puberteit, zwangerschap, borstvoeding, menopauze, bijnieren- of eierstokontsteking geeft dit nieuwe haarontwikkeling.

Cliënten waarbij het haar voldoende pigment bevat zijn gemiddeld na 5 tot 8 behandelingen tevreden met het resultaat. Het aantal behandelingen kan niet nauwkeurig bepaald worden vanwege het verschil in beharingspatroon, de dichtheid en de plaats van de haargroei. Nabehandelingen worden daarom aanbevolen om een optimaal resultaat te bereiken of te behouden. Ook als u erfelijk belast bent met een overmatig beharingpatroon zullen meer behandelingen nodig zijn.

Blond, rood of heel dun haar zijn ook succesvol te behandelen. Elight apparatuur is geschikt voor alle huidtypes en alle haarkleuren. De behandeling is pijnvrij. De gevoeligheid varieert echter per individu en lichaamsdeel.
Martina's Look || Elight IPL + RF

Martina's Look || Elight IPL + RF

Martina's Look || Elight IPL + RF